Amazon Quiz Contest All Answers Today 8th January 2020: Answer the Questions and Stand A Chance To Win Samsung M30s

Amazon App Quiz Contest Answers, Amazon Quiz Answers, Amazon Today 8th January 2020 Quiz Answers

Amazon Is Back with Another Quiz Contest ‘Amazon Today Quiz Contest’ In Which users have to answer the questions and stand a Chance to Win Samsung M30s. The Quiz Contest is Live now for 8th January 2020.

 

Amazon Today Quiz Contest:

Amazon Samsung M30s Quiz Answers [8th January 2020, 8AM To 12PM]

Answer and stand a chance to Win Samsung M30s Smartphone

 

Q1- The barbs along the back, the ribbons of twisted steel, the jagged ends of swords and knives all tangled up’. Which throne is being described here by Stannis Baratheon in Game of thrones ?

Ans: The Iron Throne

 

Q2- The speeches and writings of this famous leader born on December 26th, 1893 are found in the ‘Little Red Book’. Name the leader.

Ans: Mao Zedong

 

Q3- The central character of the ‘Mardaani’ movie series is Shivani Roy. Which ruler’s name is also her middle name?

Ans: Shivaji

 

Q4- Sabroom SEZ (Special Economic Zone) focussed on the agro based food processing sector is the first SEZ in which state?

Ans: Tripura

 

Q5- Pakyong Airport is the first airport of which state?

Ans: Sikkim

 

Amazon Today’s Quiz Contest Terms:

  1. This Contest will commence on 8th January 2020 From 8:00:00 A.M. (IST) To 12:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”) 
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared lucky winner(s) will be eligible for winning Samsung M30s

Amazon Quiz 29 October 2019 Answers Win – Sony Headphones

 

Amazon Sony 1000XM3 Headphones Quiz Answers, Amazon 29 October Quiz, Amazon Quiz Answers Win, Amazon Sony 1000XM3 Headphones Quiz, Amazon Quiz Answers Win: – Hey Guys Today I Am Going To Share With You Amazon Quiz 29th October Answers Today For Winning IPhone XR . Amazon Quiz Always Gives A Chance To His App Users To Win Gifts Like Sony Home Theater, Seagate HDD, IPhone X, IPhone Xs & Many More.

 

How To Participate In Amazon Quiz 29th October – 


1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign In To The Amazon App.

3. Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz 29 October” Banner, Tap On It.

4. Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

 

Also See:- Easy Way To Flash Android Phones Without Computer

 

Amazon Quiz 29 October 2019 – Win Sony 1000XM3 Headphones

 

Q1 – What Name Was Given To The Wall Street Crash Of 29th October 1929, Also Known As The Stock Market Crash Of 1929 Which Lead To The Great Depression In The 1930s? (The Great Depression Was A Severe Worldwide Economic Depression).

Ans – Black Tuesday

Q2 – The Fabric For These Kind Of Pants First Emerged In Genoa, Italy And They’re Believed To Be Named After The City. Which Are These?

Ans – Jeans

Q3 – In Which Year Was The Euro Introduced To The World Financial Markets?

Ans – 1999

Q4 – Regarded As The Architect Of Modern Indian Football, He Was The Indian Football Coach And Manager Of The National Team From 1950 Until His Death In 1963. Who Is He?

Ans – Syed Abdul Rahim

Q5 – Khantumm Bamboo Dance Is The Folk Dance Of Which State?

Ans – Mizoram

 



Amazon Quiz 28 October 2019 Answers Win – ₹15000 Quiz

 

Amazon ₹15000 Quiz Answers, Amazon 28 October Quiz, Amazon Quiz Answers Win, Amazon ₹15000 Quiz, Amazon Quiz Answers Win: – Hey Guys Today I Am Going To Share With You Amazon Quiz 28th October Answers Today For Winning IPhone XR . Amazon Quiz Always Gives A Chance To His App Users To Win Gifts Like Sony Home Theater, Seagate HDD, IPhone X, IPhone Xs & Many More.

 

How To Participate In Amazon Quiz 28th October – 


1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign In To The Amazon App.

3. Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz 28 October” Banner, Tap On It.

4. Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

Amazon Quiz 28 October 2019 – Win ₹15000

 

Q1 – One Of The World’s Richest Men, Bill Gates Celebrates His Birthday Today. He Is The Co-Founder Of Which World Famous Software And IT Company?

Ans – Microsoft

Q2 – _______ American Actor Celebrates His Birthday Today. In His Recent Movie, He Plays The Character Of DC Comic Villain Joker. What Is The Name Of This Actor?

Ans – Joaquin Phoenix

Q3 – He Directed And Produced The Movie ‘Raja Harishchandra’ – The First Full-Length Indian Feature Film, And Is Known As The Father Of Indian Cinema. Who Is He?

Ans – Dadasaheb Phalke

Q4 – Before The Introduction Of The Euro, Which Currency Did Austria Use?

Ans – Schilling

Q5 – In Which European City Would You Find The Famous Blue Domed Church?

Ans – Santorini, Greece

 



Amazon Quiz 25 October 2019 Answers Win – Sony Home Theatre

 

Amazon Sony Home Theatre System Quiz Answers, Amazon 25 October Quiz, Amazon Quiz Answers Win, Amazon Sony Home Theatre System Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers Win: – Hey Guys Today I Am Going To Share With You Amazon Quiz 25th October Answers Today For Winning IPhone XR . Amazon Quiz Always Gives A Chance To His App Users To Win Gifts Like Sony Home Theater, Seagate HDD, IPhone X, IPhone Xs & Many More.

 

How To Participate In Amazon Quiz 25th October – 


1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign In To The Amazon App.

3. Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz 25 October” Banner, Tap On It.

4. Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

 

Amazon Quiz 25 October 2019 – Win Sony Home Theatre System Quiz

 

Q1 – Today, 25th October Is The Birthday Of A World Famous Spanish Artist And Painter Who Has Paintings Such As ‘Guernica’ , ‘The Weeping Woman’ And Many More To His Name. Which Painter Are We Referring To?

Ans – Pablo Picasso

Q2 – In Which European City Would You Find The Acropolis?

Ans – Athens, Greece

Q3 – In Which Country Would You Find Bran Castle Also Commonly Known As , ‘Dracula’s Castle’?

Ans – Romania

Q4 – ‘Fugdi’ Is A Folk Dance, Typically Performed By Women Dancers Forming Circles Or Rows. Which State Does It Come From?

Ans – Goa/ Konkan

Q5 – In Japanese, What Is The Word For Goodbye?

Ans – Sayonara

 



Amazon Quiz 24 October 2019 Answers Win – ₹20,000

 

Amazon 24 October Quiz, Amazon Quiz Answers Win, Amazon Rs.20000 Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers Win: – Hey Guys Today I Am Going To Share With You Amazon Quiz 24th October Answers Today For Winning IPhone XR . Amazon Quiz Always Gives A Chance To His App Users To Win Gifts Like Sony Home Theater, Seagate HDD, IPhone X, IPhone Xs & Many More.

 

How To Participate In Amazon Rs.20000 Quiz 24th October – 


1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign In To The Amazon App.

3. Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz 24 October” Banner, Tap On It.

4. Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

Amazon Quiz 24 October 2019 – Win Rs.20000

Q1 – Which Is The Largest Muscle In The Human Body?

Ans – Gluteus Maximus

Q2 – In Which Country Would You Find Easter Island, Most Famous For Its Nearly 1,000 Extant Monumental Statues, Called Moai?

Ans – Chile

Q3 – Which One Of These Is A Traditional Folk Dance Of The People Of Lakshadweep Islands?

Ans – Lava Dance

Q4 – In Which Country Were The First Olympic Games Held?

Ans – Greece

Q5 – Which Is The Smallest Planet In Our Solar System?

Ans – Mercury

 



Amazon Quiz 23 October 2019 Answers Win – OnePlus 7t Pro

Amazon OnePlus 7t Pro Quiz Answers, Amazon 23 October Quiz, Amazon Quiz Answers Win, Amazon OnePlus 7t Pro Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers Win: – Hey Guys Today I Am Going To Share With You Amazon Quiz 23rd October Answers Today For Winning IPhone XR . Amazon Quiz Always Gives A Chance To His App Users To Win Gifts Like Sony Home Theater, Seagate HDD, IPhone X, IPhone Xs & Many More.

 

1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign In To The Amazon App.

3. Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz 23 October” Banner, Tap On It.

4. Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

Amazon Quiz 23 October 2019 – Win Amazon OnePlus 7t Pro

 

Q1 – The Book ‘Long Walk To Freedom’ Is An Autobiography By Which One Of These?

Ans – Nelson Mandela

Q2 – Today, 23rd October Is The Birthday Of An Actor Who Has Played A Super-Hero Character Is Both Marvel And DC Franchise In Recent Times. Who Are We Talking About Here?

Ans – Ryan Reynolds

Q3 – Today, 23rd October Is The Birthday Of One Of Football’s Legends. He Has Won 3 FIFA World Cups With Brasil And Was Named ‘Co-Player Of The Century’ In 1999, Along With Argentine Diego Maradona. Who Is This Player?

Ans – Pelé

Q4 – Which Of These Indian States Does NOT Share Its Border With China?

Ans – Nagaland

Q5 – In Which City Would You Find The Colosseum, An Amphitheater Built In The First Century To Honor The Flavian Dynasty?

Ans – Rome, Italy

 



Amazon Quiz 22 October 2019 Answers Win – Amazon Alexa

 

Amazon Alexa Eco Show Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers Win: – Hey Guys Today I Am Going To Share With You Amazon Quiz 22nd October Answers Today For Winning IPhone XR . Amazon Quiz Always Gives A Chance To His App Users To Win Gifts Like Sony Home Theater, Seagate HDD, IPhone X, IPhone Xs & Many More.

 

How To Participate In Amazon Quiz 22nd October – 


1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign In To The Amazon App.

3. Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz 22 October” Banner, Tap On It.

4. Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

Recommended:-  Es File Explorer Pro Apk Download

 

Q1 – Which Of These Is The Southern Most Point Of Africa And The Beginning Of The Dividing Line Between The Atlantic And Indian Oceans?

Ans – Cape Agulhas

Q2 – Who Was The Second Man To Walk On The Moon?

Ans – Edwin ‘Buzz’ Aldrin

Q3 – Which Historical Event Does Charles Dickens’ Novel ‘The Tale Of Two Cities’ Concern?

Ans – The French Revolution

 

 

Q4 – When Did The Apple IPhone First Become Available?

Ans – 2007

Recommended:-  Es File Explorer Pro Apk Download

Q5 – Which Film Director And Screenwriter Is Most Known For The Elements Trilogy – Fire (1996), Earth (1998), And Water (2005)?

Ans – Deepa Mehta

 



Amazon Quiz 21 October 2019 Answers Win – ₹5000 Prize

 

Amazon 21 October Quiz, Amazon Quiz Answers Win, Rs.5000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers Win: – Hey Guys Today I Am Going To Share With You Amazon Quiz 21st October Answers Today For Winning IPhone XR . Amazon Quiz Always Gives A Chance To His App Users To Win Gifts Like Sony Home Theater, Seagate HDD, IPhone X, IPhone Xs & Many More.

 

 

How To Participate In Amazon Quiz 21st October – 


1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign In To The Amazon App.

3. Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz 21 October” Banner, Tap On It.

4. Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

 

Q1 – Which Indian Shuttler Clinched The Men’s Singles Title At The 2019 Bahrain International Series Badminton?

Ans – Priyanshu Rajawat

Q2 – The First Engineering College In India Was Established By Lord Dalhousie As Thomason College Of Civil Engineering In The Year 1847. It Later Became An IIT. Where Is This College Located?

Ans – Roorkee

Q3 – The First Women To Serve As The Chief Minister (CM) Of Any State In India Was ________ . She Served As The CM Of Uttar Pradesh From 1963-1967. (Fill In The Blank)

Ans – Sucheta Kriplani

 

Q4 – Mudhumalai Wildlife Sanctuary Is Located In Which State In India?

Ans – Tamil Nadu

Q5 – The First Passenger Train In India Ran Between Mumbai And Thane In The Year 1853. What Were The Names Of The 3 Steam Engines That Ran The Train?

Ans – Sahib, Sindh And Sultan

 



Amazon Quiz 20 October 2019 Answers Win – One Plus 7 Pro

Amazon 20 October Quiz, Amazon Quiz Answers Win, One Plus 7 Pro Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers Win: – Hey Guys Today I Am Going To Share With You Amazon Quiz 20th October Answers Today For Winning IPhone XR . Amazon Quiz Always Gives A Chance To His App Users To Win Gifts Like Sony Home Theater, Seagate HDD, IPhone X, IPhone Xs & Many More.

 

How To Participate In Amazon Quiz 20th October – 


1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign In To The Amazon App.

3. Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz 20 October” Banner, Tap On It.

4. Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

 

Q1 – Blue-Tongue, A Disease On Domestic And Wild Ruminants(Goats, Sheep, Cattle) Is Caused By __________? (Fill In The Blank)

Ans – Virus

Q2 – We Recently Celebrated Dr. A.P.J Abdul Kalams Birthday. He Served As The ______ President Of India. (Fill In The Blank)

Ans – 11th

Q3 – Which Was The First Indian Movie Nominated For Oscar?

Ans – Mother India

Q4 – The Modern Game Of Golf Originated In Which Country?

Ans – Scotland

Q5 – The One Horn Rhino Is Found In Which Country?

Ans – India

 



 

Amazon Quiz 19 October 2019 Answers Win – Exciting Prizes

 

Exciting Prizes Answers, Amazon 19 October Quiz, Amazon Quiz Answers Win, Exciting Prizes Quiz, Amazon Quiz Answers Win: – Hey Guys Today I Am Going To Share With You Amazon Quiz 19th October Answers Today For Winning IPhone XR . Amazon Quiz Always Gives A Chance To His App Users To Win Gifts Like Sony Home Theater, Seagate HDD, IPhone X, IPhone Xs & Many More.

 

How To Participate In Amazon Quiz 19th October – 


1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign In To The Amazon App.

3. Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz 19 October” Banner, Tap On It.

4. Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

Amazon Quiz 19 October 2019 – Win Exciting Prizes

 

Q1 – Famous Bollywood Movie ‘Dilwale Dulhania Le Jayenge (DDLJ)’ Released Today In 1995. In The Movie, Raj And Simran Took A Trip To Which Part Of The World?

Ans – Europe

Q2 – DDLJ Holds The Record Of Being The Longest Running Film In The History Of Cinema. Which Theater In Mumbai Still Runs The Film?

Ans – Maratha Mandir

Q3 – Which Of The Following Countries Does Afghanistan Share Its Borders With?

Ans – Pakistan, Iran, Turkmenistan, Uzbekistan, Tajikistan, China

Q4 – Directorate General Of Civil Aviation (DGCA) Reported That ______ Has Emerged As The Most Punctual Airline In Last 12 Months. (Fill In The Blank)

Ans – GoAir

Q5 – When Was The Defense Research And Development Organisation (DRDO) Established?

Ans – 1958

 

Amazon Quiz Answers Win

CONTEST AND DETAILS & HOW TO ENTER:

1. This Contest Will Commence On 19 October From 08:00:01 A.M. (IST) To 19:00:00 P.M. (IST) (“Contest Period”)

2. In Order To Be Eligible For The Contest, During The Contest Period You Must Sign-In To Or Sign-Up From An Account On The Amazon.In App (“Amazon.In App”).

3. Once You Have Signed-In To The Amazon.In App, You Can Participate By Navigating To The Page Where 5 (Five) Questions Will Be Posted During The Entire Contest Period.

4. Thereafter, If You Answer All The Quiz Questions Correctly, You Will Be Entitled For A Lucky Draw Which Will Be Carried Out Amongst Participants Who Have Answered That Particular Question Correctly.

5. The Draw Of Lots Will Be Carried Out During The Contest Period For The Questions And A Total Of 1 Participant Will Be Selected As Winners By A Random Draw Of Lots.

6. The Declared Winner(S) Will Be Eligible For Winning” Exciting Prizes  ” (Hereinafter Referred To As “Prize(S)”).

 



Amazon Quiz 17 October 2019 Answers Win – ₹25,000

 

Amazon 17 October Quiz, Amazon Quiz Answers Win, Rs.25000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers Win: – Hey Guys Today I Am Going To Share With You Amazon Quiz 17th October Answers Today For Winning IPhone XR . Amazon Quiz Always Gives A Chance To His App Users To Win Gifts Like Sony Home Theater, Seagate HDD, IPhone X, IPhone Xs & Many More.

 

How To Participate In Amazon Quiz 17th October – 


1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign In To The Amazon App.

3. Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz 17 October” Banner, Tap On It.

4. Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

f88b753aedeb82ec86c678314ca313dc.gif

 

Amazon Quiz 17 October 2019 – Win Rs.25000 Amazon Pay Balance

 

Q1 – ‘International Day For The Eradication Of Poverty’ Is Observed Today By The United Nations. This Convention Recognizes The Right Of Every Child To A Standard Of Living Adequate For The Child’s Physical, Mental, Spiritual, Moral And Social Development. What Is The Theme Of This Event This Year?

Ans – Acting Together To Empower Children, Families And Communities To End Poverty

Q2 – Today Is The Birthday Of This World Famous Rapper And Song-Writer. His Birth Name Is ‘Marshall Mathers’. He Has Won 15 Grammy Awards. Who Is Being Talked About Here?

Ans – Eminem

Q3 – A Major Sea Port Is Any Port With Two Or More Berths And Facilities And Equipment Capable Of Discharging 100,000 Tons Of Cargo Per Month From Ocean-Going Ships. How Many Such Major Sea Ports Are There In India?

Ans – 13

Q4 – Indian Railways (IR) Has Announced That It Will Become A Net-Zero Carbon Emitter By Year_______? (Fill In The Blank)

Ans – 2030

f88b753aedeb82ec86c678314ca313dc.gif

Q5 – Indian Oil Constructed A 0.85 Km Of Road With Single Use Plastic Waste At Which City?

Ans – Faridabad

 

CONTEST AND DETAILS & HOW TO ENTER:

1. This Contest Will Commence On 17 October From 08:00:01 A.M. (IST) To 19:00:00 P.M. (IST) (“Contest Period”)

2. In Order To Be Eligible For The Contest, During The Contest Period You Must Sign-In To Or Sign-Up From An Account On The Amazon.In App (“Amazon.In App”).

3. Once You Have Signed-In To The Amazon.In App, You Can Participate By Navigating To The Page Where 5 (Five) Questions Will Be Posted During The Entire Contest Period.

4. Thereafter, If You Answer All The Quiz Questions Correctly, You Will Be Entitled For A Lucky Draw Which Will Be Carried Out Amongst Participants Who Have Answered That Particular Question Correctly.

5. The Draw Of Lots Will Be Carried Out During The Contest Period For The Questions And A Total Of 1 Participant Will Be Selected As Winners By A Random Draw Of Lots.

6. The Declared Winner(S) Will Be Eligible For Winning” Rs.25000 Amazon Pay Balance  ” (Hereinafter Referred To As “Prize(S)”).



Amazon Quiz 16 October 2019 Answers Win – Samsung A50

 

Amazon 16 October Quiz, Amazon Quiz Answers Win, Samsung Galaxy A50 Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers Win: – Hey Guys Today I Am Going To Share With You Amazon Quiz 16th October Answers Today For Winning IPhone XR . Amazon Quiz Always Gives A Chance To His App Users To Win Gifts Like Sony Home Theater, Seagate HDD, IPhone X, IPhone Xs & Many More.

 

How To Participate In Amazon Quiz 16th October – 


1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign In To The Amazon App.

3. Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz 16 October” Banner, Tap On It.

4. Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

Amazon Quiz 16 October 2019 – Win Samsung Galaxy A50

 

Q1 – ‘World Food Day’ Is Celebrated Today, In Honor Of The Founding Of The Food And Agriculture Organization Of The United Nations In 1945. Which Is The Main Challenge That UN Wants To Tackle By Observing ‘World Food Day’?

Ans – Global Hunger

Q2 – Famous Bollywood Movie ‘Kuch Kuch Hota Hai’ Released Today In 1998. Who Directed This Film?

Ans – Karan Johar

Q3 – Which Of The Following Is The Official Language In Argentina?

Ans – Spanish

Q4 – A Rare Flower Blooms In Kerala And The Western Ghats Once Every 12 Years. The Last Time It Bloomed Was In 2018. What Is The Flower Called?

Ans – Neelakurinji

Q5 – In The Lion King, What Is The Name Of Simba’s Uncle I.E. Mufasa’s Brother?

Ans – Scar

 



 

Amazon Quiz 15 October 2019 Answers Win – Bose Speakers

 

 Hey Guys Today I Am Going To Share With You Amazon Quiz 15th October Answers Today For Winning IPhone XR . Always Gives A Chance To His App Users To Win Gifts Like Sony Home Theater, Seagate HDD, IPhone X, IPhone Xs & Many More.

 

How To Participate In Amazon Quiz 15th October – 


1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign In To The Amazon App.

3. Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz 15 October” Banner, Tap On It.

4. Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

Amazon Quiz 15 October 2019 – Win Bose Speakers System

Q1 – The United Nations Declared 15th October As ‘World Student Day’ In 2010 To Mark The Birthday Of India’s Great Former President And Scientist. Who Is Being Talked About Here?

Ans – Dr. A. P. J. Abdul Kalam

Q2 – Today, 15th October Is Celebrated As ‘International Day Of Rural Women’ By The United Nations. This Is Celebrated To Acknowledge The Crucial Role That Women And Girls Play In Ensuring The Sustainability Of Rural Households And Communities, Improving Rural Livelihoods And Overall Well Being. What Is The Theme Of This Years International Day Of Rural Women?

Ans – Rural Women And Girls Building Climate Resilience

Q3 – _______ Celebrates May 26th As Their National Science Day To Mark The Day When APJ Abdul Kalam Visited This Country. Fill In The Blanks.

Ans – Switzerland

Q4 – What Does A.P.J Stand For In The Name Of A.P.J Abdul Kalam?

Ans – Avul Pakir Jainulabdeen

Q5 – Which Coastal Indian City Was Dr. Kalam Born In?

Ans – Rameswaram

 



 

Amazon Quiz 14 October 2019 Answers Win – ₹20,000

 

Amazon Quiz 14 October, Amazon Quiz 14th October, Amazon 14 October Quiz Answers-

Hey Guys Today I Am Going To Share With You Amazon Quiz 14th October Answers Today For Winning IPhone XR . Amazon Quiz Always Gives A Chance To His App Users To Win Gifts Like Sony Home Theater, Seagate HDD, IPhone X, IPhone Xs & Many More.

 

Amazon Quiz 14 October, Amazon Quiz 14th October, Amazon 14 October Quiz Answers

 

How To Participate In Amazon Quiz 14th October – 


1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign In To The Amazon App.

3. Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz 14 October” Banner, Tap On It.

4. Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

f88b753aedeb82ec86c678314ca313dc.gif


Amazon Quiz 14 October 2019 – Win Rs.20000 Amazon Pay Balance

 
 
 

Q1 – A Sushi Is A Japanese Dish, Traditionally Wrapped In ______.

Ans – Edible Seaweed

Q2 – Which Historical Event Does Charles Dickens’ Novel ‘The Tale Of Two Cities’ Concern?

Ans – The French Revolution

Q3 – Which Of These Actors Played The Character Of The Genie In The 2019 Live-Action Remake Of Aladdin?

Ans – Will Smith

Q4 – What Does ‘SIM’ In SIM Card Stand For?

Ans – Subscriber Identity Module

Q5 – How Many Sides Does A Rhombus Have?

Ans – 4

 



Amazon Quiz 13 October 2019 Answers Win – Samsung. A50

Amazon Quiz 13 October, Amazon Quiz 13th October, Amazon 13 October Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 13 October 2019, Samsung Galaxy A50 Answers, Amazon 13 October Quiz, Amazon Quiz Answers Win, Samsung Galaxy A50 Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers Win: 

Hey Guys Today I Am Going To Share With You Amazon Quiz 13th October Answers Today For Winning IPhone XR

How To Participate In Amazon Quiz 13th October – 


1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign In To The Amazon App.

3. Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz 13 October” Banner, Tap On It.

4. Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

amzon quiz amazon quiz today, amazon quiz answers,

Amazon Quiz 13 October 2019 – Win Samsung Galaxy A50

Q1 – It Is The First Feature-Length Motion Picture With Not Only A Synchronized Recorded Music Score But Also Lip-Synchronous Singing And Speech In Several Isolated Sequences. Which Movie Is Being Talked About Here?

Ans – The Jazz Singer

Q2 – Who Was The First Person To Win An Individual Medal At The Olympics, Representing Independent India?

 

Ans – K. D. Jadhav

Q3 – Which Movie Won The Oscar For Best Film In 2018?

Ans – The Shape Of Water

 

 

f88b753aedeb82ec86c678314ca313dc.gif

 

Q4 – What Does AR In AR Rahman’s Name Stand For?

Ans – Allah Rakha

Q5 – The East India Company Came To India In 1600s, But Established Control Only In _____ After The Battle Of Plassey When It Took Over The Province Of Bengal. Fill In The Blanks.

Ans – 1757

Amazon Vivo U10 Quiz Answers Win – Vivo U10 Smartphone

Amazon Quiz Answers Win

CONTEST AND DETAILS & HOW TO ENTER:

1. This Contest Will Commence On 13 October From 08:00:01 A.M. (IST) To 19:00:00 P.M. (IST) (“Contest Period”)

2. In Order To Be Eligible For The Contest, During The Contest Period You Must Sign-In To Or Sign-Up From An Account On The Amazon.In App (“Amazon.In App”).

3. Once You Have Signed-In To The Amazon.In App, You Can Participate By Navigating To The Page Where 5 (Five) Questions Will Be Posted During The Entire Contest Period.

4. Thereafter, If You Answer All The Quiz Questions Correctly, You Will Be Entitled For A Lucky Draw Which Will Be Carried Out Amongst Participants Who Have Answered That Particular Question Correctly.

5. The Draw Of Lots Will Be Carried Out During The Contest Period For The Questions And A Total Of 1 Participant Will Be Selected As Winners By A Random Draw Of Lots.

6. The Declared Winner(S) Will Be Eligible For Winning” Samsung Galaxy A50  ” (Hereinafter Referred To As “Prize(S)”).


Amazon Quiz 12 October 2019 Answers Win – Seagate HDD

Hey, Guys Today I Am Going To Share With You

How To Participate – 


1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign In To The Amazon App.

3. Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “12 October” Banner, Tap On It.

4. Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

Amazon Quiz 12 October 2019 – Win Seagate 5TB Hard Drive

Q1 – Hugh Jackman, The Actor Most Famous For His Marvel Character ‘Wolverine’ Celebrates His Birthday Today. Which Country Is Hugh Jackman From?

Ans – Australia

Q2 – Who Was The First Indian To Fly Into Outer-Space?

Ans – Rakesh Sharma

Q3 – What Word Is Used To Refer To A Group Of Hippopotamuses?

Ans – A Bloat

Q4 – ‘Friends, Romans And Countrymen, Lend Me Thy Ears’ Is The First Line Of Speech Given By Which Character In The Play Julius Caesar, Written By William Shakespeare?

Ans – Mark Antony

Q5 – The ‘Bramhastra’ Trilogy Is An Upcoming Indian Fantasy Film Starring Alia Bhatt, Ranbir Kapoor And Amitabh Bachchan. Who Is Directing This Movie?

Ans – Ayan Mukherjee

CONTEST AND DETAILS & HOW TO ENTER:

1. This Contest Will Commence On 12 October From 08:00:01 A.M. (IST) To 19:00:00 P.M. (IST) (“Contest Period”)

2. In Order To Be Eligible For The Contest, During The Contest Period You Must Sign-In To Or Sign-Up From An Account On The Amazon.In App (“Amazon.In App”).

3. Once You Have Signed-In To The Amazon.In App, You Can Participate By Navigating To The Page Where 5 (Five) Questions Will Be Posted During The Entire Contest Period.

4. Thereafter, If You Answer All The Quiz Questions Correctly, You Will Be Entitled For A Lucky Draw Which Will Be Carried Out Amongst Participants Who Have Answered That Particular Question Correctly.

5. The Draw Of Lots Will Be Carried Out During The Contest Period For The Questions And A Total Of 1 Participant Will Be Selected As Winners By A Random Draw Of Lots.

6. The Declared Winner(S) Will Be Eligible For Winning” Seagate 5TB Hard Drive  ” (Hereinafter Referred To As “Prize(S)”).

Recent Posts